VIDEOCLIP
MUZIEK VERSTERKEN DOOR HET VERHAAL ERACHTER TE VERTELLEN”

 

Ik streef naar videoclips waarbij beeld en muziek elkaar versterken. Hierdoor word jouw nummer naar een hoger niveau getild en krijgt de kijker ook meer connectie jouw muziek. Door het inzetten van mijn creativiteit in combinatie met alle kennis die ik  tot dusver hebben opgebouwd kan ik dit effect creëren.

Voordelen videoclip

Groter bereik

Jouw muziek enkel op Spotify delen is tegenwoordig niet genoeg. Met een videoclip kun je actief zichtbaar zijn op verschillende websites, social media kanalen en zelfs op TV. Hoe beter jij zichtbaar bent op deze verschillende platformen hoe groter jouw bereik. 

Emotie versterkt

Mensen onthouden iets veel makkelijker als ze ergens een duidelijk beeld bij hebben. Met een videoclip creëer jij die beleving in beeld al voor je doelgroep. Het resultaat hiervan is dat mensen jouw nummer daardoor beter onthouden.

Beter onthouden

Mensen onthouden iets veel makkelijker als ze het beeldend zien in plaats van lezen. Hiermee blijf je dus beter hangen bij je doelgroep. Het resultaat hiervan is dat mensen jouw als artiest maar ook je nummer beter onthouden.

Mart Hoogkamer – Ik ga zwemmen
Opgeblazen en Johnny Verweij – De Clown
Richelle van Ling – Vlinder in de nacht
Djamila Celina – Voel ‘m Diep
Waylon – Het leven is te kort
Frans Bauer – Verloren Tijd
Luciano – Edilane is haar naam
Vinzzent – Goodbye, Ciau, Ciau
Donny Ponsen – Spel van de liefde
Mart Hoogkamer – Neem er een van mij
Mike Versteeg – Met jou erbij
Justen de Wildt – Esmeralda
dit zeggen de Indrukmakers
Rozemin
NRGY Music

Hele mooie videoclips. Hij is secuur en weet precies wat de klant wil!

Dave de Graaf
Zanger

Als je iemand wilt hebben voor je videoclip ga dan zeker weten naar Filmcreatie! Top samenwerking weer!

Roy Hoffman
Zanger

Mijn nieuwe single “Zonder Jou” laten filmen door Filmcreatie. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat.  Het is super mooi geworden! Bedankt Joey.

Henk van de Ven
Zanger

Wat een mooie productie heb je gemaakt Joey. Mijn eerst eigen clip voor mijn single ” je bent niet te weerstaan” heb jij gemaakt voor mij. Nogmaals hartelijk dank daarvoor. De volgende word ook zeker door jou gefilmd.

Gratis een betere videoclip?

Vind je het spannend om voor de camera te staan of weet je niet waar je op moet letten tijdens het opnemen van een videoclip?  Ik heb enkele tips voor je op een rijtje gezet. Hiermee kun je jouw videoclip al eenvoudig en snel verbeteren en sta je relaxter voor de camera!

Waarom kiezen voor filmcreatie?

Creatieve Intuïtie

Avontuur & risico, ik deins er niet voor terug. Ik zoek het randje op voor maximaal resultaat met jouw video. Samen voegen we een unieke beleving toe aan jouw merk en nemen we jouw kijkers hierin mee.

Dynamisch

Actieve en energieke beelden, die de kijker continu weten te verrassen. Video’s die een sterke indruk achterlaten. Volledig afgestemd op jouw wensen en naar de verschillende kanalen waarop je de video gaat delen.

Filmische stijl

Jouw eigen video in filmische stijl. Hoge kwaliteit is voor mij de standaard, haarscherpe resolutie en een sterke storyline zorgt ervoor dat jouw video graag bekeken wordt.

Interesse in een videoclip?