Nino Hooymans Exclusive

Nino Hooymans Exclusive staat bekend als een showroom vol exclusieve auto’s.  Ze zijn erg actief op de sociale media alleen met video hadden ze nog geen kennis of ervaring. Uiteindelijk hebben ze mij ingeschakeld om video content te maken voor diverse exclusieve auto’s. Het doel van deze video’s is nog meer naamsbekendheid te genereren in de autowereld.

Nino Hooymans – G Wagon
Nino Hooymans – Lamborghini Urus Novitec

Samen sparren?

Loop je al rond met een idee of wil je weten wat social video’s voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat het mij weten, ik denk graag met je mee! 

Waarom kiezen voor filmcreatie?

Creatieve Intuïtie

Avontuur & risico, ik deins er niet voor terug. Ik zoek het randje op voor maximaal resultaat met jouw video. Samen voegen we een unieke beleving toe aan jouw merk en nemen we jouw kijkers hierin mee.

Dynamisch

Actieve en energieke beelden, die de kijker continu weten te verrassen. Video’s die een sterke indruk achterlaten. Volledig afgestemd op jouw wensen en naar de verschillende kanalen waarop je de video gaat delen.

Filmische stijl

Jouw eigen video in filmische stijl. Hoge kwaliteit is voor mij de standaard, haarscherpe resolutie en een sterke storyline zorgt ervoor dat jouw video graag bekeken wordt.

Interesse in een video?