"SOCIAL MEDIA PERSOONLIJKER MAKEN"

Veel potentiële klanten worden de laatste twee jaar veel sneller binnen gehaald via social media. Daarom is het van belang dat branding daar ook in alle aspecten net als bij een website goed klopt. Het inzetten van gifjes is daar een belangrijke toevoeging in.

Voordelen van GIFJES

Persoonlijker

Gifjes maken je stories persoonlijker, zelfs als je zelf niet op camera staat kun je bijvoorbeeld wel een gifje erin zetten waardoor mensen gelijk weten dat het jou post is.

Leuker

Zelfs een wat saaiere storie wordt al snel veel leuker. Denk aan een poll die je stelt in stories met daarboven een gifje waarin je vragend/lachend kijkt. Dat roept toch veel meer aan om even de poll in te drukken?

TOEGANKELIJK

De gifjes zijn door iedereen in te zetten dus ook door jouw doelgroep/klanten. Een eenvoudige manier om je branding makkelijk en snel ook via andere kanalen te verspreiden.

deze mensen gebruiken al gifjes

Samen sparren?

Loop je al rond met het idee om eens gifjes te laten creëren? Laat het mij weten, ik denk graag met je mee!

 

Waarom kiezen voor filmcreatie?

Creatieve Intuïtie

Avontuur & risico, ik deins er niet voor terug. Ik zoek het randje op voor maximaal resultaat met jouw video. Samen voegen we een unieke beleving toe aan jouw merk en nemen we jouw kijkers hierin mee.

Dynamisch

Actieve en energieke beelden, die de kijker continu weten te verrassen. Video’s die een sterke indruk achterlaten. Volledig afgestemd op jouw wensen en naar de verschillende kanalen waarop je de video gaat delen.

Filmische stijl

Jouw eigen video in filmische stijl. Hoge kwaliteit is voor mij de standaard, haarscherpe resolutie en een sterke storyline zorgt ervoor dat jouw video graag bekeken wordt.

Interesse in gifjes?